Producatorul de instrumente si dispozitive de masura Contor Group Arad a afisat pentru primele noua luni din acest an cu un profit net de 770.000 lei (182.000 euro), in crestere cu 70% fata de castigurile din aceeasi perioada a anului trecut, informeaza raportul financiar remis Bursei de Valori.
In acest interval, afacerile s-au mentinut la 33,31 milioane lei (7,87 milioane euro).

Compania obtinuse in perioada ianuarie - septembrie 2008 un rezultat net de 453.000 lei, si o cifra de afaceri de 33,9 milioane lei.

Pentru anul in curs, Contor Group Arad mizeaza pe o crestere a profitului de 4,7 ori, la 4,65 milioane lei, comparativ cu cel de anul trecut, anticipand totodata sporirea cu o treime a afacerilor, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli aprobat de actionari.

Compania are un capital social de 15,51 milioane lei, divizat in 155,06 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei. Actionarul majoritar al societatii este Contor Caracioni Gmbh, cu o detinere de 61,44%

Contor Group Arad produce instrumente si dispozitive pentru masura, verificare, control si navigatie, iar la sfarsitul anului trecut, titlurile companiei au intrat la cota Bursei de Valori Bucuresti, sub simbolul CGC, in urma derularii unei oferte publice initiale (IPO), prin care compania a scos la vanzare 25% din capitalul social.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si