Al doilea IPO al acestui an de la Bursa de Valori Bucuresti s-a incheiat cu succes. Oferta fondului OTP Green Energy, lansat de OTP Asset Management si Intercapital Invest, a fost suprasubscrisa, conform datelor preliminare furnizate de firma de brokeraj.
Fondul a atras peste 8 milioane de lei in urma ofertei publice initiale, la care au participat mai mult de 500 de investitori, a declarat Razvan Pasol (foto), directorul Intercapital Invest, pentru Wall-Street.

Cifrele sunt preliminare, centralizarea lor fiind finalizata in cursul zilei de luni.

Pasol a mai spus ca listarea OTP Green Energy la BVB se va face in luna ianuarie a anului viitor.

OTP Green Energy – Alternativa de investitie in energie regenerabila

Fondul investeste in domeniul energiei regenerabile si ofera randamente totale de minim 12%. Oferta publica s-a derulat in perioada 4 noiembrie - 2 decembrie 2009, fiind puse la vanzare 40.000 de unitati de fond, la un pret de 202 lei/unitate.

In luna iulie, Intercapital si OTP Asset Management au mai bifat un succes. Prima oferta publica de vanzare a anului, cea a unitatilor de fond OTP WiseRO, a fost suprasubscrisa cu circa 50%, succesul de care s-a bucurat fiind determinat de componenta de criza a instrumentului, garantarea capitalului investit initial.

Pasol, Intercapital: Pana in 2013, am putea avea 5-6 fonduri de investitii la Bursa
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri