KBC Securities Romania, filiala locala a grupului financiar belgian, a decis sa prelungeasca promotia pentru clientii noi ai platformei uTrade, prin care fiecare beneficiaza de servicii gratuite de 240 de lei, informeaza firma de brokeraj.

“De la lansarea din luna octombrie a uTrade in Romania, numarul clientilor inregistrati ne-a depasit asteptarile. Din acest motiv am hotarat sa oferim in continuare vesti bune investitorilor romani”, a spus Alexandru Ioan (foto), Head of Retail Brokerage in cadrul KBC Securities Romania.

Pachetul de bun venit al uTrade permite clientilor noi sa exploreze platforma fara a plati niciun abonament sau costuri aferente pachetelor de date.

Clientul primeste 3 luni de abonament gratuit (care in mod normal costa 50 RON / luna), 3 luni de acces gratuit la pachetele de date pentru aproape toate pietele straine (SUA, Euronext si CEE, care ar costa in mod normal 30 RON / luna) si un digipass gratuit.

„ uTrade s-a lansat in Romania in luna Octombrie, moment in care in grupul KBC existau platforme similare lansate in Polonia si Belgia. Atunci numarul utilizatorilor la nivel de grup era de 25.000. In acest moment, uTrade din Romania impreuna cu platformele din Polonia si Belgia insumeaza peste 30.000 de clienti activi”, a declarat Ioan.

KBC a lansat un pachet de beneficii si pentru clientii deja existenti, care vor avea abonamentul gratuity pentru fiecare luna in care sunt activi.

Clientii activi sunt utilizatorii care realizeaza cel putin o tranzactie lunara pe pietele internationale, sau cei care trazactioneaza minim 10.000 RON pe bursa locala.

De asemenea, pentru o recomandare, fiecare client poate primi u discount de pana la 50 de euro din taxele platibile catre KBC Securities.

KBC Securities Romania SSIF SA este lider pe piata de capital din Romania, cu o cota medie de piata de 10.50% in perioada 2007-2009.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Romanilor le place bitcoin: o noua platforma autohtona de trading