Potrivit CNVM, fondurile proprii ale societatii de administrare se afla sub nivelul capitalului initial, respectiv 125.000 euro.

“Dreamteam Societate de Administrare a Investitiilor nu mai indeplineste conditiile de autorizare prevazute de legislatia in vigoare care au stat la baza emiterii autorizatiei de functionare ca societate de administrare a investitiilor si faptul nu se poate stabili cu exactitate data la care societate se va incadra in prevederile legale”, se indica in ordonanta CNVM.

In 45 de zile, Dreamteam este obligata sa depuna la Comisie documentatia prevazuta de legislatie privind dobandirea unei participatii calificate in cadrul SAI, respectiv documentatia corespunzatoare majorarii capitalului social al societatii si a incadrarii in conditiile impuse la autorizare.

In aprilie, Dreamteam a primit avizul CNVM pentru calitatea de administrator de fonduri, fiind si singurul SAI autorizat in acest an.

Conform autorizatiei, Dreamteam va putea administra fonduri deschise si inchise de investitii, dar si portofolii individuale, inclusiv cele detinute de fondurile de pensii pe baza discretionara. Dreamteam are sediul social in satul Gruiu din judetul Ilfov.

Actionarul majoritar este Alice Pavel, care controleaza 87,25% din capital. Totodata, Pavel este si membru in consiliul de administratie, alaturi de Buturuga Iulian Marius.