Conducerea Remar Pascani (RMAR) propune actionarilor contractarea unui credit de 10 milioane euro de la o banca din Romania, in vederea achizitionarii a 300 de vagoane second hand de pe piata interna, potrivit convocatorului transmis Bursei.
Actionarii Remar vor lua in discutie aceste propuneri in adunarea generala din 28 ianuarie.

Compania este specializata in reparatia si modernizarea vagoanelor de calatori, de posta sau marfa, fiind principalul furnizor de servicii pentru CFR. Remar a semnat la sfarsitul lunii iulie un acord cu CFR Calatori pentru modernizarea in urmatorii patru ani a 400 de vagoane, pentru 699,4 milioane de lei, fara TVA.

Remar Pascani a incheiat primele noua luni din acest an cu un profit net de numai 210.142 lei (50.000 euro), de 33 ori mai mic fata de perioada similara din 2008, si afaceri de 52,55 milioane lei (12,42 milioane euro), in scadere cu 9%.

Remar este detinuta de Grupul Feroviar Roman, care controleaza 89,57% din capital. Actiunile companiei se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul RMAR. Capitalizarea companiei este de 71,16 milioane lei (16,92 milioane euro), conform ultimei cotatii de 6,15 lei, stabilita in sedinta de vineri a Bursei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri