Daniela Lulache a fost revocata din functia de director general, Mihai Darie din postul de director economic, iar Laura Constantin nu va mai fi director juridic.

In locul acestora au fost numiti Ionut Popescu (foto), ca director general si presedinte al noului directorat, Cristian Busu in functia de director economic, iar Valeria Nistor va ocupa postul de director juridic.

De asemenea, Mircea Ursache a parasit functia de presedinte al consiliului de supraveghere, la cererea sa, in aceasta pozitiei fiind numita Gratiela Iordache, deputat PDL. Restul membrilor consiliului au ramas in functii.

Fondul Proprietatea este administrat in sistem dualist din mai 2008, de un consiliu de supraveghere, format din 7 membri, si un directorat, format din 3 membri. Directoratul a asigurat conducerea executiva a FP.

Obiectivele strategice asumate de directorat au urmarit eficientizarea activitatii si dezvoltarea institutionala, in vederea transferarii managementului catre administratorul de fond selectat si admiterii la tranzactionare la BVB.

Fondul Proprietatea, fata in fata cu “reactiunea” privind tranzactionarea pe ROTC