Producatorul de articole de robinetarie Armatura Cluj-Napoca (ARM) propune actionarilor aprobarea contractarii unui credit extern in valoare de 5 milioane lei pentru achitarea datoriilor societatii, potrivit convocatorului remise Bursei de Valori Bucuresti.

De asemenea, societatea propune mandatarea Consiliului de Administratie pentru a semna contractele de imprumut si de garantie imobiliare cu active din patrimoniul companiei cu institutiile bancare.

In primele noua luni ale anului, producatorul a inregistrat pierderi de 3,15 milioane lei (745.000 euro), comparativ cu rezultatul pozitiv din aceeasi perioada a anului trecut.

Societatea estimeaza ca va obtine un profit de 146.000 lei in acest an, fata de pierderile din ultimii patru ani.

In mai, Armatura si-a bugetat pentru acest an o cifra de afaceri mai mica cu 14%, de 25,7 milioane lei si investitii de 233.000 euro.

Armatura Cluj-Napoca are un capital social de 20 milioane lei, impartit in 40 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,50 lei.

Actionarii principali ai companiei sunt Herz Armaturen Viena, cu o detinere de 32,99% din actiuni si Tridelta Heal Beteiligungsgesellschaft, care controleaza 16,75% din capital.

Compania are o valoare de piata de 6,6 milioane lei (1,57 milioane euro), conform ultimei cotatii de 0,165 lei/actiune.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Valvis: In doi ani ma listez pe o bursa care sa nu ma traga in jos