Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a publicat planul de control pentru 2010, care vizeaza verificarea a 35 de societati cu activitati pe piata de capital autohtona.

In primul trimestru vor fi verificate societatile de brokeraj Active International, Confident Invest, Ieba Trust, precum si BRD Groupe Societe Generale, Raiffeisen Bank si unitatea de management a activelor a bancii, Swiss Capital Asset Management, UniCredit Tiriac Bank, KTD Invest si Bucharest Equity Research Group.

Bursa de Valori Bucuresti, Sibex, Depozitarul Central, Casa de Compensare Bucuresti si cea de la Sibiu, precum si Fondul de Compensare a Investitorilor, Orpheus Capital si societatile de brokeraj Target Capital si Valmob Intermedia se afla pe lista CNVM pentru cel de-al doilea trimestru al anului.

In perioada iulie-septembrie, sunt vizate pentru controalele arbitrului pietei de capital City Invest, Interfinbrok Corporation, Invest Trust, Transilvania Capital, Voltinvest, Roinvest Bucovina, BForex Global Trading, Unicapital si Vanguard Asset Management.

In ultimul trimestru al anului vor fi verificate cele cinci Societati de Investitii Financiare (SIF), Muntenia Invest - administratorul SIF Muntenia (SIF4), banca ING si BRD - ca depozitar al SIF Moldova (SIF2) si SIF Muntenia.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
2013 ASF, numiri politice, revocari si falimente in 5 ani de existenta