Casa de brokeraj Confident Invest a definitivat introducerea ordinelor contingente in sistem “online trading”, in cadrul platformei de tranzactionare Confidential Trader, pentru tranzactiile derulate la BVB, potrivit unui comunicat.

Confidential Trader este platforma de tranzactionare online a companiei din anul 2007, care foloseste tehnologia Web 2.0, care permite utilizarea utilizarea terminalului in cadrul unui browser la o viteza comparabila cu cea a platformelor de tranzactionare de tip aplicatie, platforme care necesita insa instalarea pe statia de lucru.

Confidential Trader a fost prima platforma de tranzactionare online care a permis utilizarea conturilor agregate si a decontarii pe baza bruta in sistem online, incepand cu tranzactionarea Erste Bank AG la BVB.

“Confident Invest a definitivat pregatirile pentru utilizarea conturilor agregate ce urmeaza a fi introduse de BVB in acest an si este in proces de introducere a tranzactiilor pe pietele externe de capital in urma incheierii unui contract de Introducing Broker cu o cunoscuta banca europeana”, se indica in comunicat.

Platforma de tranzactionare Confidential Trader este oferita in mod gratuit clientilor societatii de investitii, fiind insotita in aceleasi conditii de Confidential Analyzer, aplicatie care ofera analize financiare la zi ale companiilor listate, si de Confidential Manager, o aplicatie venita in sprijinul brokerilor sau clientilor in activitatea de administrare de portofoliu.

Citeste un interviu cu Nicolae Ghergus, directorul general al Confident Invest.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si