Intercapital Invest anunta lansarea aplicatiei StocksRO pe terminalele mobile iPhone ale Apple, pentru cotatii si grafice ale actiunilor romanesti, o aplicatie gratuita si in premiera pentru Romania.
Cu StocksRO investitorii la bursa pot forma un portofoliu propriu de actiuni, obligatiuni, indici si instrumente derivate tranzactionate in Romania, pot urmari preturile acestora si pot trasa grafice ale evolutiilor istorice. Pentru instalare, utilizatorii vor cauta textul stocksro in App Store pe iPhone.

StocksRO este conceputa si publicata de Intercapital Invest. Aplicatia este configurabila, furnizeaza grafice trasate pe 6 luni, unul, doi sau trei ani si intra-day, precum si informatii despre tranzactii (preturi, variatie, volume, valori ale tranzactiilor).

StocksRO este disponibila in mod gratuit tuturor investitorilor cu preturi decalate cu 15 minute. Clientii Intercapital Invest se pot loga cu numele de utilizator din Intercapital Start pentru preturi in timp real.

Prin aplicatie se poate face definirea unei liste proprii de actiuni, obligatiuni, indici si derivate tranzactionate in Romania si afisarea preturilor, variatiilor si a graficelor intra-day, pe sase luni, si pe unul, doi sau trei ani.

De asemenea, permite actualizarea automata a preturilor si graficelor, la intervale selectate de utilizator si ofera informatii extinse despre preturi, variatie, volume, valori ale tranzactiilor.

SSIF Intercapital Invest a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri estimata la valoarea de 643.000 de euro (2,72 milioane lei), in scadere cu 41% fata de anul 2008, cand compania anunta afaceri de 1,09 milioane de euro (4,02 milioane lei).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si