Consiliul de administratie al Broker Cluj (BRK) a decis ca Ciprian Zah sa candideze pentru un loc in consiliul de administratie al Bursei de Valori Bucuresti (BVB), a declarat Anton Ionescu, presedintele Broker Cluj, pentru postul de televiune The Money Channel.
Totodata, conducerea Broker a anuntat ca va propune actionarilor in urmatoara adunare generala diminuarea capitalului social, pentru a putea distribui dividende din profitul obtinut in 2009, informeaza NewsIn.

Ciprian Zah va deveni astfel al doilea candidat oficial la conducerea BVB, dupa ce saptamana trecuta si-a anuntat intentia de a intra in consiliul Bursei Eugen Bradean, director in cadrul Electrica.

Eugen Bradean, primul candidat inscris in cursa pentru un loc in conducerea Bursei de la Bucuresti, isi propune sa aduca o serie de companii mari din economie la cota BVB, in special companii mari din portofoliul statului, imitand astfel modeul de succes al Bursei din Varsovia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri