Dan Paul candideaza pentru presedintia Consiliului Bursei

Dan Paul, presedintele Asociatiei Brokerilor si vicepresedintele Bursei, a anuntat astazi ca va candida pentru functia de presedinte al consiliului de administratie al Bursei de Valori Bucuresti.
"Bursa de Valori are nevoie de o viteza mai mare de dezvoltare si asta as dori sa pun in aplicare. Mai multe despre planul meu se va afla in zilele urmatoare cand imi voi aplica candidatura in mod oficial", a explicat acesta. El a mai declarat ca, momentan, nu are contra-candidati, insa cei interesati de aceasta functie isi vor depune candidaturile pana pe 17 februarie.

Dan Paul a mai spus ca pentru a putea candida, trebuie sa demisioneze din functia de administrator al THR Marea Neagra, pentru a respecta dispunerea de masuri a Comisie Nationale a Valorilor Mobiliare (CNVM) privind cumulul de functii.

“Anul trecut Bursa nu a mai facut investitii in marketing si cred ca trebuie sa incepem un road-show in tara, pentru a atrage noi companii la bursa”, a explicat actualul presedinte al Asociatiei Brokerilor.

In ultimele doua saptamani si-au anuntat intentia de a intra in consiliul Bursei Eugen Bradean, director in cadrul Electrica, si Ciprian Zah, Broker Cluj.

De asemenea, doi brokeri si-au anuntat candidatura la Consiliul Bursei prin intermediul Wall-Street: Nicolae Ghergus, directorul Confident Invest si Mihai Chisu, broker la IFB Finwest.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
XTB: Cursul Euro/RON ar putea să depășească pragul 4,94
Setari Cookie-uri