De la listarea pe Bursa, in 2005, compania nu a acordat dividende, desi a obtinut profit in perioada 2005-2007.

Casa de brokeraj a inregistrat un profit net de 4,93 milioane lei in 2009, dupa ce in 2008 a raportat pierderi istorice, de 70 milioane lei.

“Valoarea dividendelor urmeaza a fi stabilita pana la sfarsitul lunii februarie, dupa incheierea situatiilor financiare”, se indica in comunicat.

Propunerea de diminuare a capitalului va fi propusa in Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor (AGEA) din 26 martie, cand pe ordinea de zi se va afla si aprobarea modificarii actului constitutiv, care sa prevada separarea functiilor de decizie de cele de executie. Noul act constitutiv va stabili detaliat atributiile Consiliului de Administratie si cele ale conducatorilor societatii.

Broker Cluj a anuntat recent ca intentioneaza sa se listeze si pe Bursa din Varsovia, oportunitatea unei duble listari fiind “extrem de interesanta” pentru presedintele societatii, Anton Ionescu.

In prezent, compania are un capital social de 144,7 milioane lei, impartit in 289,4 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,5 lei.

Compania are o valoare de piata de 65,9 milioane lei (15,9 milioane euro), potrivit cotatiei de 0,228 lei/actiune.