"In principiu candidez pentru un loc in consiliu. Va pot spune ca aceasta decizie este sigura in proportie de 90%", a spus Octavian Molnar, directorul general adjunct al firmei de brokeraj IFB Finwest.

De asemenea, pe langa Molnar si Nilas, si-au mai anuntat recent intentia de a obtine fotolii de administratori ai Bursei directorul general al Confident Invest, Nicolae Ghergus, Mihai Chisu, broker in cadrul IFB Finwest, Ciprian Zah de la Broker Cluj si un director in cadrul Electrica, Eugen Bradean, potrivit NewsIn.

"Inca nu m-am hotarat daca imi depun candidatura, desi am in gand acest lucru, dar totul nu tine doar de parerea sau dorinta mea. Trebuie sa imi evaluez sansele nu numai din punct de vedere al ambitiei personale, dar si tinand cont de statisticile cu privire la voturi, care de multe ori nu se dau la cele mai bune interese. Daca voi candida, o voi face ca independent", a declarat, pentru NewsIn, Mihai Chisu.

Totodata, luni, presedintele Asociatiei Brokerilor, Dan Paul, care primeste un loc din oficiu in consiliul BVB a anuntat ca vizeaza functia de presedinte al Bursei. Deocamdata, Dan Paul este singurul candidat pentru sefia Bursei, intrucat actualul presedinte, Stere Farmache, nu a luat inca o decizie daca se va lupta pentru un nou mandat.