Actionarii BVB i-au ales pe Octavian Molnar, directorul adjunct al IFB Finwest, cu 53% din voturi, si pe Lucian Isac, directorul general al Estinvest, cu 52%, in functiile de membrii ai Consiliului Bursei, in primul tur de alegeri.
Update 1: In al treilea tur al alegerilor pentru administratori au fost respinsi inca 5 candidati: Alina Cobuz, Vergil Popescu, Adrian Manaila, Valerian Ionescu si Rares Nilas.

Al doilea tur al alegerilor pentru functia de membru in Consiliul de Administratie a adus 5 persoane eliminate si niciuna calificata cu peste 50 de procente.

Astfel, Adrian Stefanescu, actionar al al Bursei, Tibichi Liviu Nicolae (presedinte la Transilvania Capital), Andrei Cristian (presedinte Voltinvest), Costin Mergiani (propus de KD Capital Management) si Marius Plugaru, fostul manager al Fortius Finance, au iesit din cursa pentru un loc in CA.

Din cursa pentru Consiliul Bursei au iesit Eugen Bradean, director la Electrica si actionar al Bursei, Radu Ghidermic, investitor activ, si Bogdan Garbu, coordonator SME in cadrul Bank of Cyprus.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Setari Cookie-uri