Fondul de investitii olandez MEI Roemenie en Bulgarije, impreuna cu fondurile administrate de Raiffeisen Asset Management si SIF Banat-Crisana (SIF1) au convocat o adunare generala la Rompetrol Well Services (PTR) pentru alegerea administratorilor prin metoda votului cumulativ, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
De asemenea, actionarii care detin peste 10% din companie solicita informarea privind structura tuturor relatiilor si operatiunilor intragrup cu entitatile afiliate ale Rompetrol Well Services si prezentarea naturii, volumelor, rulajelor, dobanzilor aplicabile, termenelor si conditiilor in care se realizeaza operatiunile intragrup.

“Consiliul de Administratie si Conducerea Executiva a Societatii vor analiza si solutiona cererea mentionata”, se indica in comunicat.

Actiunile PTR fac obiectul unei oferte publice de preluare initiate, in 3 februarie, de catre grupul Rompetrol pentru cumparare a 47,7% din capitalul social pe care nu le detine. Oferta urmeaza a se incheia la finalul zilei de maine.

Rompetrol Well Services a raportat anul trecut un profit net de 13,66 milioane lei, in scadere cu 43% fata de rezultatul din 2008, in contextul comprimarii cifrei de afaceri cu 34%.

Compania are un capital social de 27,82 milioane lei, divizat in 278,19 milioane de actiuni, cu valoare nominala de 0,10 lei.

Rompetrol Well Services are o capitalizare de 118,5 milioane lei (28,6 milioane euro), potrivit ultimei cotatii de 0,426 lei/actiune.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Setari Cookie-uri