Consiliul de Administratie al producatorului de articole din metal Ves Sighisoara (VESY) a aprobat majorarea capitalului social cu 4,3 milioane lei, prin aport de numerar din partea actionarilor, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
Astfel, capitalul companiei se va majora de la 9,33 milioane lei la 13,6 milioane lei, prin emiterea a 43 milioane de actiuni cu pretul de 0,1 lei/actiune egal cu valoarea nominala a titlurilor.

Rata de subscriere va fi de 0,46 actiuni noi la 1 titlu detinut, timp de 31 de zile de la publicarea hotararii in Monitorul Oficial.

“In cazul in care actiunile oferite spre subscriere nu vor fi subscrise integral, actiunile ramase nesubscrise pot fi subscrise pro-rata, proportional cu detinerile inregistrate la data de inregistrare”, se indica in comunicat.

Actiunile care nu vor fi subscrise nici dupa aceasta etapa vor fi anulate.

Compania are in prezent un capital social de 9,33 milioane lei, divizat in 93,31 milioane de actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. Potrivit ultimelor raportari, actionarii principali ai companiei sunt casa de brokeraj WBS Romania, cu 11,57% din actiuni si Idifta Bucur, cu 11,54% din capital.

Valoarea de piata a companei este de 6,29 milioane lei (1,52 milioane euro), conform ultimei cotatii de 0,0675 lei/actiune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri