Asociatia Brokerilor a lansat platforma e-learning pentru cursuri online, prima serie fiind dedicate nivelului de initiere in tranzactiile bursiere, practic prima treapta de calificare pentru oricine este interesat de piata de capital, ca investitor sau broker.
Pretul cursurilor variaza intre 50 si 100 de lei, iar persoanele care participa la toate cursurile online vor primi o reducere de 10% pentru fiecare din cursurile urmatoare ca nivel de pregatire.

Cursul de introducere in activitatea de investitii financiare – este destinat intelegerii structurii pietei financiare din Romania, ce instrumente se pot vinde sau cumpara, care suntautoritatile de reglementare si cum se integreaza piata de capital in actuala arhitectura a zonei financiare. De asemenea, se vor identifica metodele de investitie, caracteristicile fiecarui tip de instrument si beneficiile sau obligatiile pe care acestea le confera.

Tranzactionarea instrumentelor financiare – este un curd care va ajuta persoanele care il parcurg sa transmita brokerilor ordine de vanzare/cumparare, sa isi contruiasca propriile portofolii sis a detina informatii necesare pentru evaluarea activelor financiare sau modificarea structurii portofoliului.

Finantarea companiilor prin bursa. Oferte publice si majorari de capital – este un curs ce va ajuta la cunoasterea metodelor de finantare prin bursa si procedeele prin care banii investitorilor ajung la companii.

Informare, analiza si luarea deciziilor in cazul plasamentelor in actiuni – se adreseaza celor care vor sa invete cum sa castige la bursa, cum trebuie sa se informeze, cand este potrivit sa cumpere sau sa vandal si cum aleg cea mai buna strategie si instrumentele de tranzactionare. Se vor studia cei mai importanti sapte indicatori de analiza fundamentala si notiuni de analiza tehnica.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri