Pretul cursurilor variaza intre 50 si 100 de lei, iar persoanele care participa la toate cursurile online vor primi o reducere de 10% pentru fiecare din cursurile urmatoare ca nivel de pregatire.

Cursul de introducere in activitatea de investitii financiare – este destinat intelegerii structurii pietei financiare din Romania, ce instrumente se pot vinde sau cumpara, care suntautoritatile de reglementare si cum se integreaza piata de capital in actuala arhitectura a zonei financiare. De asemenea, se vor identifica metodele de investitie, caracteristicile fiecarui tip de instrument si beneficiile sau obligatiile pe care acestea le confera.

Tranzactionarea instrumentelor financiare – este un curd care va ajuta persoanele care il parcurg sa transmita brokerilor ordine de vanzare/cumparare, sa isi contruiasca propriile portofolii sis a detina informatii necesare pentru evaluarea activelor financiare sau modificarea structurii portofoliului.

Finantarea companiilor prin bursa. Oferte publice si majorari de capital – este un curs ce va ajuta la cunoasterea metodelor de finantare prin bursa si procedeele prin care banii investitorilor ajung la companii.

Informare, analiza si luarea deciziilor in cazul plasamentelor in actiuni – se adreseaza celor care vor sa invete cum sa castige la bursa, cum trebuie sa se informeze, cand este potrivit sa cumpere sau sa vandal si cum aleg cea mai buna strategie si instrumentele de tranzactionare. Se vor studia cei mai importanti sapte indicatori de analiza fundamentala si notiuni de analiza tehnica.