SSIF Tradeville SA ramane lider pe derivatele de la Sibex si in luna februarie, dupa ce a intermediat 43,875 de contracte. Atat in ianuarie, cat si anul trecut, compania de brokeraj controlata de Andrei Siminel a condus detasat topul rulajelor pe aceasta piata.
Locurile doi si trei si-au inversat pozitiile, astfel ca Estinvest a urcat in top, cu 33,835 de contracte intermediate iar Broker Cluj a coborat pe 3, bifand 30,990 de contracte.

Fairwind Securities, firma de brokeraj detinuta de omul de afaceri Dinu Patriciu a urcat de pe a saptea pozitie direct pe locul 4, cu 19,476 de contracte, dupa noua intrare in topul din ianuarie.

IFB Finwest se claseaza la jumatatea topului, cu 17,243 de contracte, dupa ce in ianuarie era pe locul patru.

Carpatica Invest ocupa a sasea pozitie in clasamentul primilor 10 brokeri. In februarie, SSIF-ul a intermediat aproximativ 15,000 de contracte derivate la Sibiu.

SSIF-ul detinut de Cristian Sima, WBS Romania, market maker pe contractele futures cu Dow Jones de la Sibex, a urcat 3 pozitii in februarie, pana pe locul 7, bifand 14,377 de contarcte.

Intercapital Invest este pe locul 8 in clasamentul pe februarie, cu un numar de 13,049 de contracte intermediate in timp de KBC Securities este pe locul 9, dupa ce a intermediat 12,826 de contracte.

Ultima pozitie a celor mai activi 10 brokeri pe derivate la Sibiu este ocupata de Vienna Investment Trust, care a intermediat 10,334 de contracte.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri