Cei mai activi brokeri pe piata spot de la Sibex

Luna februarie a adus primul top al brokerilor pe piata spot a Bursei din Sibiu, unde in prezent se pot tranzactiona doar actiunile operatorului de piata. Din cele aproape 40 de SSIF-uri active la Sibex, doar 12 s-au aratat interesate si de piata actiunilor, cel putin pana in prezent.
Astfel, Intercapital Invest, brokerul care a intermediat prima tranzactie cu actiunile operatorului sibian, este si cea mai activa companie, cu tranzactii rulate in valoare de 414 186 lei.

Locul doi in top este ocupat de HTI Valori Mobiliare, cu 358 de mii de lei pe Sibex, urmat De WBS Romania, cu 119 567 lei.

Carpatica Invest a rulat actiuni SBX de 114 mii lei, iar Transilania Capital de 80 de mii de lei.

In acelasi timp, SSIF Estinvest este pe locul 6, bifand tranzactii de 62 de mii de lei, in timp ce Prime Transaction a intermediate circa 30 de mii de lei.

Romcapital este pe locul 8 in topul brokerilor pe piata spot de la Sibex, dupa tranzactii de 28,132 in februarie, iar Tradeville, liderul pe derivate , ocupa pozitia a 9-a, cu 23 de mii de lei rulati.

Nova Invest a intermediat 17 127 de lei pe SBX, Super Gold Invest 4.850 de lei iar Delta Valori mobiliare aproximativ 3.037 lei, ocupand ultima pozitie a clasamentului intermediarilor.

Astfel, in luna februarie s-au facut tranzactii de 628 092 lei pe actiunile Bursei din Sibiu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri