Actionarii companiei de morarit si panificatie Boromir Prod Buzau (SPCU) au aprobat dublarea capitalului social al societatii la 24,71 milioane lei, prin aport de numerar, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
Pentru majorare, se vor emite 123,58 milioane de actiuni cu pretul de 0,1 lei/actiune, egal cu valoare nominala.

Compania de morarit si panificatie a afisat un profit de 1,05 milioane lei (0,2 mil. euro) in cel de-al treilea trimestru al anului trecut, cu 20% mai ridicat decat rezultatul din perioada aprilie-iunie din acest an.

Pentru 2009, societatea se asteapta la un profit net de 5,6 milioane lei, in scadere cu 7% fata de rezultatul din 2008.

In prezent, Boromir are un capital social de 12,35 milioane lei, impartit in 123,58 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,1 lei. Actionarul majoritar al companiei este firma Boromir Ind SRL, care detine 61,55% din capitalul social, in timp ce Broker Cluj controleaza 5,15%.

Capitalizare este de 66,7 milioane lei (16,2 mil. euro), conform ultimei cotatii de 0,54 lei/actiune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri