Consiliul Bursei a aprobat admiterea la tranzactionare a fondului de investitii OTP Green Energy, a obligatiunilor emise de Municipiul Alba Iulia si Slobozia si a transferului de pe Rasdaq a Cemacon Zalau, potrivit unui comunicat al BVB.

De asemenea, administratorii Bursei au aprobat o noua serie de titluri de stat, cu scadenta in aprilie 2015. Vor fi disponibile 36.890 de obligatiuni, cu o valoare nominala de 10.000 lei, iar dobanda anuala va fi de 6%. La Bursa din Bucuresti se listate in prezent 25 de titluri de stat.

Fondul inchis de investitii OTP Green Energy, administrat de OTP Asset Management, a derulat oferta initiala publica in perioada 4 noiembrie – 2 decembrie si a fost suprasubscrisa.

Totodata, Cemacon Zalau (CEON) va intra la categoria a doua a Bursei de pe piata Rasdaq, unde se tranzactioneaza din 1996.

Obligatiunile municipiilor Alba Iulia si Slobozia au realizat fiecare o oferta initiala de vanzare in luna octombrie si decembrie din 2009, urmand a intra la tranzactionare cat mai curand. Astfel, bond-urile se vor alatura celorlalte 32 de obligatiuni municipale de la BVB.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Patria Bank vrea sa emita cel putin 6.000 de obligatiuni