Incepand de astazi, interfata platformei uTrade a companiei de brokeraj KBC Securities a fost imbunatatita iar comisioanele pentru tranzactiile internationale au fost scazute, a informat brokerul.
Astfel, comisionul minim pe ordin este redus cu 60% si se va aplica tranzactiilor efectuate prin intermediul urmatoarelor burse: Germania, Finlanda, Marea Britanie, Spania, Italia, Canada, Norvegia, Suedia, Elvetia.

Noile comisioane aplicate sunt de 0,70% din valoarea tranzactiilor, dar nu mai putin de 20 Euro.

"Credem cu tarie in potentialul foarte mare pe care il ofera piata din Romania, precum si in convergenta pietelor emergente de acest tip cu cele dezvoltate”, a declarat Charlotte Van den Abeele (foto), Manager Operations, KBC Securities, Romania.

Platforma are doua noi facilitati: Market Map - o harta ce ofera posibilitatea de a urmari cu usurinta tendintele burselor din America si Europa si de a observa cum acestea se influenteaza reciproc - si uTrade Visuals – o analiza tehnica bilunara dezvoltata de specialistii KBC.

Imbunatatirile aduse website-ului sunt completate prin actualizarea pachetului demo, asistenta prin telefon, o sesiune demo gratuita si personalizata si un chestionar pentru verificarea cunostintelor despre piata de capital ale celor care acceseaza uTrade.

Platforma uTrade a fost lansata de KBC Securities la sfarsitul lunii octombrie 2009, oferind acces direct la peste 20 de piete internationale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri