Producatorul de medicamente Antibiotice Iasi (ATB) propune actionarilor un dividend de 0,005 si reinvestirea acestuia, potrivit convocatorului remis Bursei de Valori Bucuresti.
Anul trecut, compania a propus si anul trecut reinvestirea dividendelor, insa actionarii au respins propunerea si au primit un dividend brut de 0,016 lei/actiune.

De asemenea, societatea propune actionarlor si aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli pentru 2010.

Producatorul de medicamente a afisat anul trecut un profit net de 12,17 milioane lei (2,87 milioane euro), mai mare cu 15% decat cel inregistrat in 2008.

Antibiotice Iasi are un capital social de 45,49 milioane lei, divizat in 454,9 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei. Actionarul majoritar al companiei va deveni Ministerul Sanatatii cu o detinere de 53,01%, in timp ce SIF Oltenia (SIF5) detine 10,1%.

Capitalizarea companiei este de 316,15 milioane lei (77,7 mil. euro), potrivit ultimei cotatii de 0,695 lei/actiune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri