Actiunile producatorului de materiale de constructii Prefab Bucuresti (PREH) au inregistrat la finalul sedintei de tranzactionare de joi o apreciere de 25%, pana la pretul de 2,9 lei/actiune.
Cresterea a avut loc pe un volum de 139.100 de actiuni si o lichiditate de 372.814 lei.

“Actiunea Prefab si-a continuat in ultima saptamana evolutia ascendenta inregistrata de la anuntul listarii companiei pe BVB”, declara reprezentantii Prefab SA, intr-un comunicat remis presei. Compania a anuntat, in martie, ca estimeaza ca in 2-3 luni sa promoveze de pe piata Rasdaq la cota Bursei.

“Aprecierea Prefab se bazeaza pe de o parte pe proiectiile pozitive si incadrarea activitatii firmei in indicatorii bugetati, cat si pe un sentiment pozitiv al pietei fata de companiile din domeniul constructiilor si materialelor de constructii”, sustine presedintele Prefab SA, Marian Petre Milut (foto).

Citeste si Milut, Prefab: Promovarea pe Bursa va aduce vizibilitate si bani

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri