Emitentii BVB isi pot publica documentele pe site-ul Depozitarului

Depozitarul Central a anuntat ca pe site-ul propriu (www.roclear.ro) se pot vizualiza, in cadrul sectiunii Emitenti/Emisiuni/Detalii AGA Emitenti, documentele si materialele informative pentru acele companii care nu beneficiaza de posibilitatea detinerii unei pagini de web si care doresc afisarea, pe propria raspundere, a acestor informatii.
Pe pagina depozitarului, la sectiunea emitentii, se vor putea gasi informatii referitoare la subiectele inscrise pe ordinea de zi a adunarilor generale ale actionarilor, precum si proiectul hotararilor ori documentele aprobate de catre organele statutare de conducere ale societatilor emitente.

Astfel de informatii vor putea fi publicate si pentru alte categorii de emitenti, la cererea si pe raspunderea acestora.

Aceasta noua sectiune a site-ului Depozitarului Central faciliteaza accesul actionarilor la informatie, venind totodata si in sprijinul societatilor emitente, in vederea respectarii prevederilor Regulamentului CNVM nr. 6/2009, se mai arata in comunicat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri