Bursa din Sibiu (Sibex) estimeaza pentru acest an un profit brut de 1,56 milioane lei si venituri in crestere cu 26% fata de anul trecut, la 4,67 milioane lei, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli aprobat in adunarea generala de actionari.

In 2009, operatorul pietei sibiene inregistrase venituri totale de 3,7 milioane lei si un rezultat net de 1,3 milioane lei. Pe de alta parte, cheltuielile s-au cifrat la 2,31 milioane lei, potrivit NewsIn.

De asemenea, actionarii BMFMS au mai decis si majorarea capitalului social cu 1,07 milioane lei, prin incorporarea rezervelor constituite din profitul anului 2009. Astfel, vor fi emise 1,07 milioane de titluri noi, cu valoarea nominala de 1 leu, care vor fi alocate gratuit actionarilor.

Capitalul social al Bursei va ajunge la 22,6 milioane lei.

Totodata, in cadrul AGA, a fost ales in functia de administrator presedintele SSIF Carpatica, Marius Trif, dupa ce Dichel Constantin a fost revocat din functie, din cauza incompatibilitatii in care se afla potrivit reglementarilor CNVM.

Actionarii au hotarat si majorarea unor comisioane si tarife percepute de Sibex pe piata reglementata si in cazul sistemului alternativ de tranzactionare.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si