Producatorul de piese auto Compa Sibiu (CMP) estimeaza ca va inregistra un profit de 1,4 milioane lei in acest an, de 2,6 ori mai mare decat cel din 2009, conform deciziilor luate in adunarea generala.
Compania se asteapta la o cifra de afaceri cu 29% mai mare, de 328 milioane lei, in timp ce veniturile vor avea o urcare similara, pana la 337 milioane lei. Conform bugetului, cheltuielile totale vor fi de 333,5 milioane lei, in urcare cu 29% fata de costurile din 2009.

Actionarii au mai aprobat si programul de investitii pentru 2010, in valoare de 10,9 milioane lei.

Compa Sibiu are un capital social de 21,88 milioane lei, divizat in 218,82 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei. Actionarul majoritar al companiei este Asociatia Compa SA, care detine 54,6% din capital, in timp ce fondul de investitii Artio Global Management LLC (fostul Julius Baer) si-a redus participatia sub 5%.

Valoarea de piata a societatii este de 103,72 milioane lei (25,1 mil. euro), conform ultimei cotatii de 0,474 lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri