Companiile de consultanta KPMG Romania., Darian si JPA Audit & Consultanta vor evalua activele Fondului Proprietatea, in conformitate cu standardele internationale de evaluare, dupa un anumit algoritm stabilit, a anuntat Fondul.
Pentru licitatia anuntata la jumatatea lunii aprilie si-au exprimat interesul pentru caietul de sarcini zece firme de evaluare si audit. In final, In final, Fondul Proprietatea a primit patru oferte insa una dintre firmele ofertante a fost descalificata, urmare a suspendarii ei, de catre CNVM, de la activitati de evaluare, pe tot parcursul anului 2010.

Astfel, s-au calificat ofertele primite de la KPMG Romania S.R.L., Darian DRS S.A. si JPA Audit & Consultanta S.R.L.

”Aceste trei firme vor prelua evaluarea activelor Fondului Proprietatea, in conformitate cu standardele internationale de evaluare, dupa un anumit algoritm dat prin caietul de sarcini. In principiu, s-a avut in vedere o formula de calcul de stabilire a unui punctaj final pentru fiecare participatie, iar evaluatorii admisi vor primi cate o lista de participatii functie de punctajul obtinut de oferta prezentata in selectie si de valoarea ofertei financiare pe participatie”, se arata in comunicatul remis de FP.

Din momentul semnarii contractului cu Fondul Proprietatea, evaluatorii au la dispozitie 60 de zile pentru finalizarea lucrarii, conform prevederilor din documentatia licitatiei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Rusia ar putea include in legislatie termenul "stat agresor"
Setari Cookie-uri