Ciprian Zah, vicepresedintele Bursei de Valori Bucuresti, broker si membru in Consiliul de Administratie al Broker Cluj, a vandut ieri un pachet de 342.000 de actiuni ale SSIF-ului la care activeaza.
Conform raportarilor de pe BVB, actiunile au fost vandute la pretul de 0,2760 lei/actiune, tranzactia valorand 94 de mii de lei (aproximativ 22 de mii de euro).

SSIF Broker a incheiat primul trimestru al anului 2010 cu un profit de 1,2 milioane de lei, inregistrand o crestere a veniturilor de 173,2%, pana la valoarea de 2,89 milioane de lei, in contextul in care cheltuielile totale au scazut cu 49,7%, pana la 1,68 milioane de lei.

Ciprian Zah se asteapta ca la peste patru ani lichiditatea zilnica a Bursei sa fie de peste 50 mil. euro. si la o capitalizare de circa 25% din PIB-ul Romaniei. El a explicat intr-un interviu acordat Wall-Street care sunt proiectele pe care doreste sa le implementeze o data cu numirea in functia de administrator al Bursei.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri