Compania este al doilea administrator de fonduri care ofera clientilor posibilitatea de a efectua operatiuni online, dupa ce Aviva Investors Romania a lansat platforma de tranzactionare online in luna martie.

"Prin lansarea serviciului de operatiuni prin internet, iFond Online, dorim sa venim in intampinarea investitorilor care prefera sa realizeze in acest mod operatiunile de investitie pe langa posibilitatea de a subscrie prin telefon sau la sediul nostru. Utilizand un astfel de sistem online exista avantajul de a efectua operatiuni de investitie sau retragere de bani oricand prin intermediul internetului, in acelasi timp investitorii in fondurile noastre avand avantajul a a-si urmari in orice moment situatia investitiilor la zi", a declarat pentru Wall-Street Andreea Gheorghe, director adjunct al Intercapital Investment Management.

Directorul adjunct al SAI-ului estimeaza ca in timp acest serviciu va avea o pondere mai mare de 50% in totalul operatiunilor de investitie in fondurile administrate.

Utilizand sistemul iFond online clientii Intercapital Investment Management pot efectua operatiuni de investitie sau retragere de bani oricand si pot urmari situatia investitiilor la zi.

In septembrie 2009, Intercapital Invest a cumparat 99,99% din actiunile Investica Asset Management, detinuta anterior de senatorul UDMR Verestoy Attila, dupa incheierea unui acord cu actionarii societatii de administrare a investitiilor (SAI).

In luna aprilie, Intercapital Investment Management a lansat primele doua fonduri in noua formula - iFond Actiuni si iFond Monetar.