Fondul Proprietatea a confirmat astazi aprobarea legii de adoptare a Ordonantei de Guvern 81/2007, cu amendamentele votate in comisiile care au intocmit raport la aceasta lege. Wall-Street a anuntat de ieri aceasta decizie, devenita oficial astazi, la finalul sesiunii parlamentare din 21-23 iunie.
Dupa aprobarea de Camera Deputatilor, urmeaza ca legea sa mearga la presedintie pentru promulgare, ulterior ramanand sa fie publicata in Monitorul Oficial.

“Estimam ca publicarea se va petrece in a doua jumatate a lunii iulie. Imediat dupa intrarea in vigoare a legii, va fi convocata adunarea generala a actionarilor (sfarsitul lunii august sau inceputul lunii septembrie) care va avea pe ordinea de zi teme ca modificarea actului constitutiv pentru preluarea administrarii Fondului Proprietatea de catre Franklin Templeton, stabilirea marimii dividendelor aferente anilor 2008 si 2009, precum si listarea Fondului in acest an la Bursa de Valori Bucuresti”, se arata in comunicatul Fondului Proprietatea.

Actorii din piata bursiera asteapta revolutia: Listarea Fondului Proprietatea


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Bursa de Valori Bucuresti trece de maximul ultimilor 12 ani