Actiunile producatorului de materiale de constructii Prefab Bucuresti (PREH) vor intra la cota Bursei de luni, 5 iulie, potrivit unui comunicat al Bursei de Valori Bucuresti.
Marti, titlurile au primit avizul de admitere la tranzactionare din partea Consiliului Bursei. Prefab va intra la categoria 1 a Bursei, dupa transferul de pe piata Rasdaq, fiind a doua companie din piata care face aceasta miscare de la inceputul acestui an, dupa Cemacon Zalau (CEON).

Compania are un capital social de 24,26 milioane lei, impartit in 48,53 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,5 lei. Principalii actionari sunt Romerica International, cu o detinere de 80,04%, si SIF Muntenia (SIF4), cu o participatie de 12,97%.

Capitalizarea bursiera este de 101,43 milioane lei (23,3 mil. euro), conform ultimului pret de 2,09 lei/actiune.


Milut, Prefab: Promovarea pe Bursa va aduce vizibilitate si bani
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri