Analistii casei de brokeraj Intercapital Invest afirma ca pretul unei actiuni a Fondului Proprietatea se situeaza in jurul valorii de 0,40 lei/actiune, potrivit unui raport de analiza.
Acest pret include si anuntul aprobarii legii de adoptare a Ordonantei de Guvern 81/2007 de catre Camera Deputatilor. Legea urmeaza sa mearga la presedintie pentru a fi promulgata si apoi sa fie publicata in Monitorul Oficial pentru a intra in vigoare.

Fondul Proprietatea, pe val. Ce urmeaza dupa "cea mai buna stire din ultimii ani"?

Pretul actiunilor fondului a urmat, in general, evolutia pietei de capital. Astfel, actiunile au crescut in prima jumatate a anului 2007, de la aproximativ 0,40 lei/actiune pana la un maxim de aproximativ 0,62 lei/actiune in luna iunie. In continuare, preturile au scazut continuu, pana la un minim de aproximativ 0,1 lei/actiune in noiembrie-decembrie 2008, se arata in raportul de analiza.

“Dupa acest moment, pretul s-a inscris pe o tendinta ascendenta, pentru ca in trimestrul II 2010 sa urmeze corectia generala a pietelor de capital”, afirma analistii Intercapital.Sursa: Intercapital Invest

Un raport al aceleasi case de brokeraj realizat la inceputul anului indica o valoare reala a actiunilor de 0,7217 lei/actiune.

Actorii din piata bursiera asteapta revolutia: Listarea Fondului Proprietatea

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Setari Cookie-uri