In cadrul acestui parteneriat, relatia contractuala a investitorului este direct cu Saxo Bank, aceasta asigurand preluarea ordinelor si executia tranzactiilor. Intercapital Invest ofera suport pentru deschiderea contului si pentru comunicarea cu Saxo Bank, informeaza Intercapital.

Saxo Bank ofera platforme de tranzactionare specializate prin care investitorii pot achizitiona peste 14.000 de actiuni listate pe 25 de burse din 19 tari: Statele Unite, Canada, Anglia, Germania, Olanda, Belgia, Portugalia, Franta, Italia, Danemarca, Finlanda, Suedia, Norvegia, Spania, Elvetia, Austria, Australia, Hong Kong si Singapore.

In plus, prin intermediul acestui parteneriat investitorii au acces si la piata Forex, contracte futures si CFD, fonduri tranzactionate (ETF) si obligatiuni.

Casa de brokeraj Intercapital Invest este cel mai activ broker independent la Bursa de Valori Bucuresti, dupa a inregistrat o crestere importanta in clasamentul intermediarilor, urcand de pe pozitia a saptea in luna mai pe a treia pozitie.