Consiliul de Administratie al producatorului de sobe si vase emailate VES Sighisoara (VESY) va discuta saptamana viitoare majorarea capitalului social cu 3,5 milioane de lei, de la 10,1 milioane lei la 13,6 milioane lei, conform unui raport remis Bursei.

Propunerea vizeaza o crestere a capitalului social cu 35%, de la 10,1 milioane lei la 13,6 milioane lei, prin emisiunea a 35 de milioane de actiuni nominative noi, cu o valoare nominala de 0,1 lei.

Daca majorarea de capital nu este subscrisa integral, capitalul social va fi majorat in cuantumul subscrierilor primite.

“Majorarea de capital este necesara pentru asigurarea si imbunatatirea echilibrului financiar al companiei”, se mai arata in raport.

VES Sighisoara (VESY) a obtinut o pierdere de 18.648 lei in primul trimestru al anului, fata de profitul de 22.989 lei inregistrat in perioada similara din 2009.

La sfarsitul lunii trecute, actionarii companiei au respins propunerea lui Cristian Sima, presedintele WBS Romania, de a ii actiona in instanta pe Alexandru Farcas, presedintele VES Sighisoara (VESY), si pe Sorin Stan, directorul general al companiei. Citeste mai multe aici.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si