Producatorul de conducte de gaze si petrol Condmag Brasov (COMI) va participa cu 4,07 milioane de lei la majorarea capitalului social al firmei Flowtex Technology, din care detine circa 92,2%, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.
In cadrul unei adunari generale a actionarilor Flowtex din luna mai, s-a decis majorarea capitalului cu 4,4 milioane de lei, pentru sustinerea investitiilor si a capitalului de lucru.

Operatiunea va fi realizata prin emisiunea a 883.200 de actiuni noi, cu valoarea nominala de cinci lei fiecare.

Actionarii Condmag vor fi convocati pe 23 august pentru alegerea unui nou Consiliu de Administratie, intrucat mandatul actualei conduceri va expira in august.

Veniturile producatorului de conducte de gaze si petrol au stagnat in primele trei luni la peste 52 milioane de lei, insa profitul net s-a comprimat cu 41%, de la 4,4 milioane lei la 2,6 milioane lei. Compania si-a bugetat un profit brut de 21,6 milioane lei, in stagnare fata de acelasi rezultat obtinut in 2009.

Omul de afaceri Gheorghe Calburean controleaza, prin Dafora Medias (DAFR), 44,6% din capitalul Condmag.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri