Prima oferta publica initiala a anului la Bursa de Valori Bucuresti vine tot din domeniul fondurilor de investitii, iFond Financial Romania urmand a-si incepe vanzarea de joi.
“iFond Financial Romania este un fond inchis de investitii cu un profil unic in Romania, infiintat prin oferta publica derulata prin sistemele Bursei de Valori Bucuresti, ce va fi listat la BVB ulterior incheierii ofertei”, se arata in comunicat transmis de BVB.

In buletinul CNVM se precizeaza faptul ca fondul se incadreaza in categoria alte organisme de plasament colectiv (AOPC) cu o politica de investitii permisiva, care atrag in mod public resurse financiare, pana la inregistrarea la arbitrul pietei de capital a Fondului Proprietatea ca AOPC.

“Ulterior inregistrarii Fondului Proprietatea ca AOPC, Fondul inchis de investitii Sectorial Financiar iFond Financial Romania se va incadra in categoria AOPC specializate in investitii in actiuni”, se arata in ultimul buletin al arbitrului pietei de capital.

Acesta este al treilea fond lansat de Intercapital Investment Management, dupa iFond Actiuni si iFond Monetar.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri