Compania de brokeraj Tradeville a lansat astazi o noua platforma mobila de tranzactionare pe piata de capital, Startrade Mobile, accesibila de pe orice tip de telefon mobil care are conexiune la internet.

Startrade Mobile pastreaza toate functionalitatile platformei mini, lansata in 2007avand in plus actualizare automata in timp real pentru fiecare pagina si informatii grupate.

“Prin aceasta platforma oferim investitorilor un plus de accesibilitate, viteza si simplitate in tranzactionarea pe bursele romanesti: BVB si Sibex. Aceasta noua platforma face parte din planul Tradeville de a continua investitiile in dezvoltare tehnologica in scopul de a furniza clientilor servicii pe piata autohtona si pietele internationale, la standarde inalte de siguranta, stabilitate a aplicatiilor, mobilitate”, a declarat Mihaela Biciu (foto), director general Tradeville.

Prin aceasta platforma, clientii Tradeville pot vizualiza in timp real cotatiile actiunilor si instrumentelor derivate de la Bursa de Valori Bucuresti si de la Sibex, au acces la grafice si date financiare, precum si la situatia curenta a contului: portofoliu, activitate, ordine aflate in piata. De asemenea, clientii pot transfera bani intre conturi, lansa ordine de tranzactionare si pot participa la discutiile din forumul Tradeville.

Startrade Mobile poate fi utilizata asemeni oricarui site care este accesat de pe telefonul mobil. Fiecare pagina este adaptata pentru telefonul mobil, toate fiind dimensionate special pentru a asigura o descarcare rapida si o utilizare simplificata, in siguranta.

Platforma poate fi accesata de pe orice telefon cu acces la internet, dar pentru o utilizare optima, se recomanda aparate cu o rezolutie minima a ecranului de 240x360px.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Setari Cookie-uri