Intercapital Invest a lansat astazi prima oferta publica din Romania din acest an, cea de constituire a fondului iFond Financial Romania, un fond de investitii listat cu profil sectorial financiar.

Fondul este administrat de Intercapital Investment Management, divizia de administrare a Intercapital Invest si are garantata incheierea cu succes a ofertei, printr-un angajament semnat intre SSIF si SAI.

iFond Financial isi propune sa plaseze 50% din active in actiunile Fondului Proprietatea, dupa inregistrarea acestuia ca fond de tip AOPC la CNVM.

Diferenta pana la 100% din activul iFond Financial Romania este investita in emitenti din sectorul financiar: actiunile celor cinci Societati de Investitii Financiare (SIF), actiunile Bursei de Valori Bucuresti si ale Sibex, actiuni bancare tranzactionate pe piata de capital din Romania.

Numarul de unitati de fond puse in vanzare in cadrul ofertei este de 10.000, fiecare unitate avand un pret de vanzare de 202 lei. In caz de suprasubscriere oferta poate fi majorata pana la 40.000 de unitati.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si