Directoratul Fondului Proprietatea a anuntat convocarea Adunarii Generale a Actionarilor si Adunarii Generale Extraordinare a Fondului Proprietatea pentru data de 6 septembrie. Pe langa listare, actionarilor li se va propune aprobarea distribuirii unui dividend brut de 0,0822 lei / actiune.

Dreptul de a participa si vota in cadrul AGEA și AGOA apartine tuturor actionarilor inregistrati in registrul actionarilor FP, tinut de Depozitarul Central, la sfarsitul zilei de 20.08.2010, considerata data de referinta, se arata in comunicatul remis de Fond.

Ordinea de zi a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor cuprinde aprobarea noului activ constitutiv al Fondului, numirea Franklin Temmpleton ca administrator si aprobarea admiterii la tranzactionare la Bursa de Valori Bucuresti dar si pe alte piete.

Pe ordinea de zi a Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor se afla urmatoarele Revocarea membrilor Consiliului de Supraveghere si a Directoratului, ca urmare a schimbarii sistemului de administrare, incetarea contarctelor de munca ale angajatilor si numirea membrilor Comitetului Reprezentantilor.

Pe ordinea de zi se mai afla si aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli rectificat pe 2010 si aprobarea repartizarii profitului net pentru 2008 si 2009, valoarea propusa a dividendului brut fiind de 0,822 lei/actiune.

In conditiile aprobarii acestui punct, fondul va distribui dividendele inepand cu 11 octombrie 2010.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Minerii de la Salinele Praid si Targu Ocna, in greva generala