In aceeasi perioada, societatea a obtinut un profit net de 158.800 lei, cu 53% mai mare decat rezultatul din primele sase luni ale anului trecut. Numarul de conturi totale a urcat cu 12% in primele sase luni, la 7.824.

“Principalul factor de sustinere a cifrei de afaceri a fost politica de comisioane practicata, acestea fiind aplicate in functie de cel mai avantajos criteriu pentru client: rulaj sau portofoliu si, cel mai important, cumularea tranzactiilor efectuate pe BVB si pe Sibex in vederea stabilirii comisionului pe fiecare din aceste piete”, se arata in comunicatul Tradeville.

Casa de brokeraj a intermediat in primul semestru tranzactii la Bursa de Valori Bucuresti in valoare de 240,87 milioane lei, iar pe piata derivatelor a BVB schimburile s-au ridicat la 6,16 milioane lei, fiind incheiate 1.460 de contracte.

Pe piata de la Sibiu, Tradeville se plaseaza pe prima pozitie in primele sase luni, dupa ce a incheiat 314.122 de contracte, cu o valoare totala de 617,9 milioane lei.

Citeste si:

Bilantul Tradeville la sase luni

• lansarea unei noi platforme de tranzactionare a contractelor pentru diferenta (CFD) – Startrade 360 – in doua versiuni: web si desktop;

• lansarea versiunii Demo pentru platforma Startrade 2.0;

• deschiderea unei agentii la Cluj-Napoca.