Dafora va moderniza infrastructura comunei Horea pentru 6,5 mil. lei

Dafora Medias (DAFR) a semnat un contract cu localitatea Horea, judetul Alba, pentru modernizarea infrastructurii edilitare, sociale si culturale a comunei, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Lucrarile in valoare de peste 6,5 miloane lei se vor derula pe parcursul a 18 luni, urmand ca acestea sa fie demarate in cursul lunii septembrie 2010.

Proiectul, finantat prin FEADR (Fondul European Agricol pentru Dezvoltarea Rurala), se va realiza cu sprijinul Uniunii Europene si al Guvernului Romaniei. Serviciile prevazute sunt infiintarea unei retele de canalizare menajera, constructia unei statii compacte de epurare, extinderea retelei de alimentare cu apa si modernizarea drumului comunal.

Prin implementarea acestui proiect se urmareste “renovarea, dezvoltarea satelor, imbunatatirea serviciilor de baza pentru economia si populatia rurala si punerea in valoare a mostenirii rurale”, se arata in comunicat.

Dafora estimeaza pentru acest an un profit net de 12,33 milioane lei, de 8,5 ori mai mare decat rezultatul din 2009.

Societatea are un capital social de 97,35 milioane lei, impartit in 973,57 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei. Compania este controlata in proportie de 48,58% de omul de afaceri Gheorghe Calburean.

Capitalizarea este de 134,35 milioane lei (31,7 mil. euro), conform ultimului pret de 0,138 lei/actiune.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Setari Cookie-uri