Oferta de vanzare a unitatilor iFond Financial, administrat de Intercapital Investment Management, a fost suprasubscrisa de peste 3 ori, conform datelor preliminare.

Oferta a strans peste 7 milioane de lei de la investitori, insemnand in jur de 35.000 de unitati vandute, potrivit datelor centralizate pana in jurul orei 17.30. La oferta au subscris in jur de 300 de investitori.

Razvan Pasol (foto), directorul general al Intercapital Invest, ce detine administartorul de fonduri, a declarat pentru Wall-Street ca exista estimari conform carora s-au vandut aproape 40.000 de unitati de fond, numarul maxim scos la vanzar ein oferta. Aceste informatii vor fi confirmate in cursul zilei de maine, dupa ce vor fi verificate toate datele.

Data emisiunii unitatilor de fond este 20 august.

Fondul isi propune sa plaseze 50% din active in actiunile Fondului Proprietatea, dupa inregistrarea acestuia ca fond de tip AOPC la CNVM.

Diferenta pana la 100% din activul iFond Financial Romania este investita in emitenti din sectorul financiar: actiunile celor cinci Societati de Investitii Financiare (SIF), actiunile Bursei de Valori Bucuresti si ale Sibex, actiuni bancare tranzactionate pe piata de capital din Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
ASF anunta masuri de stabilizare a pietei RCA
Setari Cookie-uri