Fondul Proprietatea (FP) a prelungit pana miercuri, 18 august, termenul limita pana la care brokerii pot depune ofertele in vederea intermedierii listarii Fondului la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), dupa ce s-au primit mai multe solicitari de clarificari din partea potentialilor intermediari.

Conform unui anunt publicat pe pagina de internet, FP a primit inclusiv astazi solicitari pentru unele clarificari privind licitatia. Termenul anterior era 13 august.

Brokerii interesati sa participe la licitatie pot depune ofertele, in nume propriu sau asociati intr-un consortiu, pana miercuri la ora 14:00, iar deschiderea ofertelor va avea loc la ora 15:00, la sediul FP, in prezenta reprezentantilor Fondului si a reprezentantilor imputerniciti ai ofertantilor, se arata in anunt.

Societatile de servicii de investitii financiare si diviziile de brokeraj ale bancilor au cumparat pana miercuri 13 caiete de sarcini in vederea intermedierii listarii.

Potrivit unor surse din piata de capital, caietele de sarcini au fost cumparate de diviziile de brokeraj ale BCR, BRD, ING Bank, precum si de Raiffeisen Capital&Investment (RCI), Wood& Company Financial Services, BT Securities, Alpha Finance, UniCedit CAIB Securities, KBC Securities si Intercapital Invest.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »Citeste si
Fondul Proprietatea critica o fuziune Hidroelectrica-CE Oltenia