Consiliul de Administratie al Oil Terminal (OIL ) Constanta a convoacat AGA pentru 17 septembrie, pentru alegerera administratorilor prin vot cumulativ, conform unui raport al companiei remis Bursei de Valori Bucuresti (BVB).

Fondul Proprietatea, care detine 10% din actiunile Oil Terminal, a solicitat, in luna aprilie, revocarea membrilor CA si alegerea noilor administratori prin vot cumulativ.

Oil Terminal este specializata in prestari de servicii privind primirea, depozitarea, conditionarea si expedierea titeiului, a pacurii si a altor materii prime lichide pentru import, export si tranzit.

Compania are un capital social de 58,2 milioane lei, divizat in 582,4 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 0,1 lei. Statul este actionarul majoritar, controland prin Ministerul Economiei 59,62% din titluri.

Compania a incheiat primul semestru cu un profit de 2,7 milioane lei (618 mii euro), in crestere cu 83% fata de rezultatul din perioada similara a anului trecut, de 437 mii lei.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
CFA critică intenția statului de a bloca listările pe bursă timp de doi ani
Setari Cookie-uri