La desprinderea societatii Prodplast Imobiliare de Prodplast Bucuresti, in 2007, s-a decis listarea companiei nou infiintate pe piata de capital. Conform hotararilor actionarilor din august 2008 s-a aprobat listarea companiilor pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti la categoria a 2-a sau a 3-a.

La inceputul lunii iulie din 2010, actionarii au aprobat in cadrul unei adunarii extraordinare listarea companiei pe sistemul alternativ de tranzactionare administrat de Bursa de la Sibiu.

Astfel, din cauza ca statutul sistemului alternativ de tranzactionare difera de cel al unei pietei reglementate, in ceea ce priveste conditiile de transparenta si lichiditate a societatilor listate, CNVM a obligat convocarea unei noi adunari generale pentru a decide tipul de piata pe care se vor tranzactiona titlurile Prodplast Imobiliare.

In ordonanta emisa in 12 august se precizeaza ca adunarea extraordinara trebuie sa se efectueze in 30 de zile, in caz contrar CNVM va solicita instantei competente dispunerea acestei AGEA.