Companiile de brokeraj Unicredit CA-IB si KBC Securities au contestat oferta depusa de consortiul Raiffeisen Capital&Investment (RCI), BRD si ING Bank pentru intermedierea listarii Fondului Proprietatea (FP), sustinand ca oferta consortiului a fost depusa cu 6 minute peste termenul limita.

"Pe camerele de inregistrare se vede ca oferta a fost depusa la 14:06, adica dupa termenul limita, care era ora 14:00. Am depus o contestatie la comisia de selectie", au declarat pentru Mediafax reprezentanti ai KBC Securities.

Termenul final de depunere a ofertelor a fost ora 14:00, iar ofertele urmau sa fie deschise la ora 15:00.

Brokerii de la Intercapital Invest, BCR Erste si Wood&Company s-au asociat pentru a participa la licitatia de selectie a intermediarului listarii Fondului Proprietatea.

Conform unui comunicat FP, oferte primite pentru intermediarea listarii au fost de la BT Securities, consortiul format din Intercapital Invest, BCR SA si Wood&Co, consortiul format din Unicredit CAIB si KBC Securities Romania si cel format din Raiffeisen Capital, ING Bank si BRD GSC. Caietul se sarcini a fost cumparat initial de 13 intermediari.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Piete de capital »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Lansare: clientii BCR pot plati acum si cu ceasurile Fitbit si Garmin