Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a autorizat fondul deschis OTP Euro Bond administrat de OTP Asset Management, potrivit ultimului buletin al arbitrului pietei de capital.
Fondul va investi, pe principiul dispersiei riscului, pana la 100% din active in valori mobiliare si instrumente ale pietei monetare emise sau garantate de un stat membru sau nemembru al Uniunii Europene.

“In cazul in care va decide efectuarea de investitii in valori mobiliare si instrumente ale pietei monetare admise la cota oficiala a unei burse dintr-un stat nemembru sau negociate pe o alta piata reglementata dintr-un stat nemembru, societatea OTP Asset Management Romania va depune la CNVM solicitarea de aprobare a investitiei cu cel ptuin o luna inainte de efectuarea acesteia”, se indica in buletinul Comisiei.

OTP Asset Management administreaza trei fonduri mutuale – OTP AvantisRO, OTP BalansisRO si OTP ComodisRO -, si trei inchise – OTP GarantisRO, OTP WiseRO si OTP Green energy, ultimele doua dintre ele fiind listate la Bursa de Valori Bucuresti.

La finalul lunii iulie, OTP AM detinerea active totale de 138 milioane lei si avea o cota de piata de 2,77% in industria de fonduri de investitii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri