Fondul Proprietatea a anuntat ca rezultatul final in selectia pentru servicii de intermediere in vederea tranzactionarii pe BVB nu va putea fi facut public astazi, 24 august, asa cum a fost prevazut initial, ci in cursul acestei saptamani.

"Decalajul se datoreaza, in principal, intervalului de 72 de ore acordat consortiului format din Unicredit CAIB si KBC Securities Romania pentru completarea documentatiei, precum si faptului ca sunt necesare informatii suplimentare, de la CNVM, pentru derularea procedurii”, se arata in comunicatul remis de FP.

Saptamana trecuta, Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a inregistrat Fondul Proprietatea in categoria alte organisme de plasament colectiv (AOPC) de tip special, una dintre conditiile pentru listarea la bursa.

Pentru intermedierea listarii Fondului, au fost primite oferte de la BT Securities, consortiul format din Intercapital Invest, BCR SA si Wood&Co, consortiul format din Unicredit CAIB si KBC Securities Romania si cel format din Raiffeisen Capital, ING Bank si BRD GSC. Caietul se sarcini a fost cumparat initial de 13 intermediari.Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »Citește și
Setari Cookie-uri